DE NIEUWE RANGE ROVER SPORT

INTENS, SPECTACULAIR, COMPROMISLOOS. DEZE WAGEN BEKIJKEN

De Range Rover blijft trouw aan zijn roots

De ultieme kruising tussen een limousine en een terreinwagen. TEST DE NEW RANGE ROVER: een meesterwerk qua design.

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos MEER WETEN

SNEL LEVERBARE LIMITED EDITIONS UIT DE DOEKEN

Ontsluier er elk geheim van en ga aan de haal met een voordeel van € 4.700 MEER WETEN

LAND ROVER PHEV

Plug-in Hybrid nu beschikbaar op het quasi volledige Land Rover gamma MEER WETEN

De nieuwe Defender 130

Nu te bestellen Buitengewone capaciteiten

UITGELICHT

 • Land Rover Szrek Approved aanbod

  Met een tweedehandswagen van Land Rover Approved hebt u de zekerheid dat uw wagen grondig werd gecontroleerd, onderhouden en goedgekeurd. Ontdek onze strenge kwaliteitsstandaarden en kies uit een ruim aanbod. Niets gemakkelijker dan een approved voertuig uit te kiezen en afleverklaar te zetten. In een mimimum van tijd rijdt u er eigenhandig de weg mee op.

  Lees meer
 • Land Rover Szrek Stockaanbod

  Korte levertermijn, gegarandeerd rijplezier.

  Lees meer
 • De New Range Rover Sport is nu te bestellen

  Krachtige, indrukwekkende prestaties, ontwikkeld om elke uitdaging aan te gaan.

  Lees meer
 • Welkom op onze New Range Rover launch days vanaf 6 mei

  Ontdek de #NewRangeRover in onze concessie en zet u achter het stuur van dit vlaggenschip.

  Lees meer
 • VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

  U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

  VRAAG HIER UW AFSPRAAK
18/07/2022

Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

Lees meer
14/07/2022

Land Rover What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
7/07/2022

Vakantie bij Land Rover Szrek. Chillmodus aan.

Ook wij drukken even op de pauzeknop. Ontdek de vakantieplanning van Sales en Aftersales.

Lees meer
1/07/2022

Land Rover Summer Deals

Geniet dankzij onze Summer Deals van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
1/07/2022

Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
30/06/2022

Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

Lees meer
30/06/2022

Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

Lees meer
1/06/2022

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

Lees meer
31/05/2022

Nieuwe Land Rover Defender

Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Nu ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
31/05/2022

Defender 130 nu beschikbaar

Ruimte voor gedeeld avontuur

Lees meer
22/04/2022

Het luxueuze vlaggenschip staat klaar om te testrijden.

De Range Rover blijft trouw aan zijn roots en klaar voor de toekomst en is beschikbaar met elektrische hybride aandrijflijnen (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybride motoren (MHEV - Mild Hybrid Electic Vehicle). In 2024 wordt het aanbod aangevuld met een volledig elektrische Range Rover.

Lees meer
1/02/2022

The New Range Rover

De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
14/10/2021

Limited Edition #Defender Design model

Word eigenaar van dit iconisch model. Welke kleur is jouw favoriet? Keuze uit Pangea Green, Gondwana Stone en Santorini Black. Bestel nu!

Lees meer
14/10/2021

Wij zijn experten in het personaliseren van uw avontuurlijke Land Rover.

Bezoek onze 'Shop in Shop' om het uitgebreide gamma te ontdekken. De beste Off Road Producten wat betreft #winch #safety #solutions. Off Road equipment

Lees meer
5/05/2021

The Perfect Storm

Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

Lees meer
22/01/2021

FOLLOW OUR TRACKS AND JOIN US!

Getriggerd door avontuurlijke vibes? Zit er een avonturier in je verscholen, maar heb je geen zin in de organisatorische rompslomp! Boek een waanzinnige Defender Adventure Day @Defender_Agent.

Lees meer