Breaking News: Exclusieve Preview new range Rover 8 & 9 februari bij LR Szrek

Wees er in alle exclusiviteit bij en schrijf u nu in!

de hele maand januari doorlopend open.

Feel & business. Perfecte match voor bestuurders van bedrijfswagens, fleet managers en kmo's. Ontdek onze PHEV modellen

De nieuwe Range Rover

ONGEËVENAARD RAFFINEMENT EN LUXE ONTDEK HEM HIER

Land Rover Saloncondities

Geniet van een voordeel tot meer dan € 6.000 afhankelijk van het gekozen model MEER WETEN

Nieuwe Defender

In staat tot topprestaties. Nu in onze showroom te ontdekken. MEER WETEN

LAND ROVER PHEV

Plug-in Hybrid nu beschikbaar op het quasi volledige Land Rover gamma MEER WETEN

Defender_Agent for #Uncaged Roadtrippers

Shop Offroad Gear, Overlanding Equipment & Vehicle Recovery. [CUSTOMMADE] Shop online of bezoek deze SHOP IN SHOP in de showroom (1st level)

UITGELICHT

 • Land Rover Approved voertuigen direct leverbaar.

  Niets gemakkelijker dan een approved voertuig uit te kiezen en afleverklaar te zetten. In een mimimum van tijd rijdt u er eigenhandig de weg mee op.

  Lees meer
 • Op ons exclusief stockaanbod hoeft u niet te wachten.

  Korte levertermijn, gegarandeerd rijplezier.

  Lees meer
 • Vernieuwde Land Rover gamma

  Ontdek hier wat we u te bieden hebben: een gamma dat nog nooit zo aantrekkelijk was, saloncondities met een voordeel tot meer dan € 6.000, en een aanbod aan stockwagens, zowel nieuwe voertuigen als gecertificeerde Land Rover Approved tweedehandsauto's.

  MEER WETEN
 • VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

  U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

  VRAAG HIER UW AFSPRAAK
24/01/2022
Exclusieve Preview New Range Rover 8 & 9 februari bij Land Rover Szrek

Kom de #NewRangeRover exclusief bewonderen in onze showroom. Schrijf u hier in!

Lees meer
1/01/2022
Land Rover Saloncondities

Geniet dankzij onze saloncondities van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
1/11/2021
Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

Lees meer
26/10/2021
The New Range Rover

De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
15/10/2021
Verandering van seizoenen, verandering van banden.

Hou het veilig op de weg en stoom je Land Rover klaar voor de aankomende winter. #drivesafe #safetyfirst

Lees meer
14/10/2021
Limited Edition #Defender Design model

Word eigenaar van dit iconisch model. Welke kleur is jouw favoriet? Keuze uit Pangea Green, Gondwana Stone en Santorini Black. Bestel nu!

Lees meer
14/10/2021
Wij zijn experten in het personaliseren van uw avontuurlijke Land Rover.

Bezoek onze 'Shop in Shop' om het uitgebreide gamma te ontdekken. De beste Off Road Producten wat betreft #winch #safety #solutions. Off Road equipment

Lees meer
1/09/2021
Land Rover Defender V8 Bond Edition

Land Rover SV Bespoke heeft een nieuwe Land Rover Defender V8 Bond Edition gecreëerd als eerbetoon aan de 25e James Bond-film, No Time To Die, die later deze maand zijn wereldpremière viert.

Lees meer
21/05/2021
Bronze Collection

De elegante nieuwe Bronze Collection en de krachtige P300 HST vervoegen de recent gelanceerde Range Rover Evoque Autobiography om de nieuwe Evoque tot het meest gesofisticeerde |en luxueuze model ooit te maken.

Lees meer
5/05/2021
The Perfect Storm

Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

Lees meer
22/01/2021
FOLLOW OUR TRACKS AND JOIN US!

Getriggerd door avontuurlijke vibes? Zit er een avonturier in je verscholen, maar heb je geen zin in de organisatorische rompslomp! Boek een waanzinnige Defender Adventure Day @Defender_Agent.

Lees meer
1/09/2020
Land Rover Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Land Rover directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Land Rover Assistance. Land Rover capaciteiten van de bovenste plank kunnen ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Land Rover.

Lees meer
25/05/2020
Nieuwe Land Rover Defender

Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
22/07/2019
Nieuwe Discovery Sport: aangescherpt voor elk avontuur

De nieuwe Discovery Sport werd recent onthuld! Deze premium, compacte en veelzijdige SUV is vernieuwd om hem efficiënter, technologisch geavanceerder en praktischer te maken, zodat de inzittenden te allen tijde veilig en comfortabel reizen.

Lees meer