Land Rover Defender V8 Bond Edition

IS EEN EXCLUSIEVE KIJK  OP DE KRACHTIGSTE PRODUCTIE-DEFENDER OOIT. 

GEÏNSPIREERD OP DE WAGENS DIE IN ‘NO TIME TO DIE’ OP HET SCHERM TE ZIEN ZIJN

HIJ PROFILEERT ZICH ALS HET PRODUCT VAN TWEE GROTE BRITSE MERKEN 

EN EEN UNIEK EERBETOON AAN DE 38-JARIGE SAMENWERKING TUSSEN LAND ROVER EN JAMES BOND.

 

De discrete Defender V8 Bond Edition, die kan worden besteld als Defender 110 of 90 en die zich inspireert op de specificaties van de Defenders in No Time To Die, is uitgerust met het Extended Black Pack met glanzend zwarte 22” lichtmetalen velgen ‘Luna’, specifieke remklauwen in Xenon Blue vooraan en een ‘Defender 007’-logo achteraan.

 Ook het praktische interieur kreeg verscheidene specifieke details, zoals verlichte drempelplaatjes met ‘Defender 007’-opschrift en een speciaal ontwikkelde animatie voor het aanraakscherm van het intuïtieve infotainmentsysteem Pivi Pro, die het langdurige partnerschap van Land Rover met de James Bond-reeks in ere houden. ‘s Nachts zullen klanten ook unieke '007'-logo's herkennen in de omgevingsverlichting.

De Defender V8 Bond Edition, waarvan wereldwijd slechts 300 exemplaren zullen worden verkocht, onderscheidt zich ook door lasergeëtste interieurdetails zoals het opschrift ‘One of 300’ en het SV Bespoke-logo. Elke wagen wordt door de experts in voertuigpersonalisering besteld bij SV Bespoke in het Verenigd Koninkrijk.