Nieuwe Defender OCTA

Nieuwe Defender Octa

Het Britse avonturenmerk Defender introduceert een nieuwe high-performance all-terrain held: De Nieuwe Defender OCTA.

  • Het nieuwe vlaggenschip van Defender wordt het stoerste, meest capabele en luxueuze model in het assortiment, waarmee het merk nieuwe wegen inslaat.
  • De snelste en krachtigste Defender ooit, met een mild-hybrid V8-Motor van en 6D Dynamics-luchtvering voor prestaties op iedere ondergrond, onder alle omstandigheden.

De Meester in extreme prestaties

Defender staat synoniem voor terreincapaciteiten, met een bloedlijn die teruggaat tot de Series 1 in 1948. De nieuwe Defender OCTA tilt dit naar een hoger niveau, met een dramatische houding, innovatieve technologie en ongeëvenaarde aandacht voor detail. Verbluffende prestaties en een gedurfde nieuwe houding zal hij onze klanten in staat stellen om epische avonturen in verhoogde luxe te beleven.

De Ultieme Defender is onderweg

De naam Defender OCTA en het logo zijn representatief voor de kracht, de veerkracht en de begeerlijkheid van het voertuig – geïnspireerd door de diamantachtige, stoere luxe van het voertuig. Het nieuwe logo is vooral belangrijk omdat het de eerste keer is dat het op een Defender te zien is – en het zal in de toekomst alle vlaggenschipmodellen van de Defender identificeren.

Oogt robuust, is robuust.

Tijdens de Defender Elements-events wordt de Defender OCTA exclusief aan potentiële klanten getoond.

Klanten die geïnteresseerd zijn in de eerste release van de Defender OCTA worden uitgenodigd nu contact met ons op te nemen.